[ad_1]
در رفتنبر اساس آمار ارائه شده از سوی وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی در ایران، صندوقی فعال وجود دارد که در مجموع یک میلیون و 200 هزار سهم و تعداد کل افراد غیر مقیم را پوشش می دهد. این در حالی است که چهار وجهی که در حال حاضر برای پرداخت حقوق و امتیازات بازرگانان در دسترس است، از منابع خود در دسترس نیست و در قوانین بودجه سنواتی اغراق برای کمک به آنها تلقی می شود.
به گزارش فرارو، وحید شقاقی، کارشناس اقتصادی شهری با اشاره به اینکه وضعیت اوراق تجاری در کشور به بحران تبدیل شده است، گفت: وضعیت اوراق تجاری در کشور به بحران تبدیل شده است. در رفتنوی با بیان اینکه شرایط فعلی مشابه وضعیت فعلی اقتصاد است، گفت: نیمی از کسری به جز تامین اعتبارات تامین اجتماعی به بودجه عمومی اختصاص دارد.
شقاقی با تاکید بر اینکه وضعیت فعلی در شرایط کنونی اقتصاد غیرممکن و مشکل ساز است، افزود: تغییرات مختلفی رخ داده است که مدیران در این صندوق ها حقوق نجومی خود را کشف کرده اند، در حالی که شاهد سوء مدیریت وجوه در این صندوق ها بوده ایم. همچنین رسیدگی دولت و سایر نهادها با منابع و منابع موجود در این صندوق ها.
افق مرتضی کارشناس مسائل اقتصادی است گفتگو با فرارو وی با اشاره به اینکه اوراق قرضه با بحران و بحران عمومی مواجه است، گفت: در حالی که کشور با بحران اقتصادی مواجه است، طبیعتاً همه اقشار اقتصاد نیز درگیر این موضوع هستند، اغلب بحران ها با آن روبه رو هستند. در حال حاضر طبق آمار رسمی برخی از این صندوق ها شکست خورده و بدون حمایت دولت نمی توانند به تعهدات خود عمل کنند.
وی افزود: بر اساس پیش بینی های بودجه سال جاری بیش از 4 هزار میلیارد تومان از بودجه برای پرداخت اعتبارات کشوری و لشکری در نظر گرفته شده است، بنابراین ناکارآمدی اعتبارات این اعتبارات باید توسط عموم مردم علاوه بر سرمایه گذاری هایی که این صندوق ها در چند سال گذشته به دلیل شرایط سخت مدیریت خود و حضورشان انجام داده اند، با شکست مواجه شد.
افق گفت: تفاوتی بین صندوق تامین اجتماعی و وضعیت وجود ندارد در حالی که کارگران با پرداخت حق بیمه عملا مالک صندوق تامین اجتماعی هستند اما برخلاف دولت بودجه ای را به این صندوق پرداخت نمی کنند. این صندوق همچنین توجهی ندارند که این موضوع فشار زیادی به این نهاد وارد کرده است، بنابراین دولت از دخالت در امور صندوق تامین اجتماعی دست بردارد.
این استاد دانشگاه افزود: تا زمانی که در شرایط اقتصاد اصلاح ساختاری نداشته باشیم نمی توان منتظر تغییر شرایط بود بنابراین در صورت ادامه تحریم ها این صندوق ها با مشکلات زیادی مواجه می شوند اما احیا بودجه، هر چند موقتی باشد، به نفع بودجه خواهد بود، بنابراین اصلاحات بیشتری لازم است.
حمید حاجی اسماعیلی کارشناس مسائل اقتصادی است گفتگو با فرارو وی با اشاره به اینکه این اوراق امروز دست و پنجه های خود را نرم می کند، گفت: با توجه به اینکه اکنون اوراق با بحران مواجه است، تزریق منابع مالی به این اوراق پایان یافته است.
وی افزود: در این شرایط اگر حمایتی از سوی دولت صورت نگیرد، این صندوق ها شکسته شده و نمی توانیم به کار خود ادامه دهیم، منتظریم تا این صندوق ها درست کار کنند. این وضعیت سال ها مشکلاتی را در این جعبه ها ایجاد کرده است که نتایج آن امروزه عددی است.
حاجی اسماعیلی گفت: در مورد صندوق تامین اجتماعی اگرچه دولت بودجه ای به این صندوق اختصاص نمی دهد، اما در مدیریت و هزینه تامین اجتماعی دخالت می کند در حالی که دولت باید به اساسنامه خود پایبند باشد. از طریق تشکل های واقعی توسط کارگران استفاده می شود، اما متاسفانه به این مسائل رسیدگی نشده است.
این کارشناس اقتصادی ادامه داد: دولت در عمل با تحمیل مدیران و سیاست هایی بر صندوق اجتماعی و زیرمجموعه های آن، هزینه های گزافی را به کارگران تحمیل می کند و بر اساس واردات خودمان، طبیعتاً اگر این وضعیت بهتر نشود، صندوق نیز با مشکلات بیشتری مواجه خواهد شد. .
[ad_2]