lancerbanner

اخطار ترک کلاس در مرز!

[ad_1]

در رفتن بخش کوچکی از جمعیت ایران یعنی حدود هشت درصد ایرانیان ثروتمند هستند. نکته اینجاست که ثروت ثروتمندان ایرانی به طور تصاعدی افزایش یافته و در مقابل جمعیت فقیر ایران در عرض سه سال دو برابر شده است.

گزیده پست‌ها: جلیلی رئیس دانشگاه صنعتی شد

بر اساس این گزارش، بنیاد رفاه اطلاعات ایران که تنها کمک های بهره برداران را از جامعه دریافت می کند، به دنبال یک میلیون و 400 هزار ایرانی است که از این تعداد یک درصد جمعیت فقیر، یک درصد از طبقه متوسط ​​و 3 درصد فقیر هستند. محاسبه شد

ترک کلاس وحشتناک در ایران چگونه است؟چرا کرک کلاس ایجاد می شود؟
وحید شقاقی کارشناس شهری در مسائل اقتصادی است به زودی با شما صحبت کنید و مطالب خوب را ادامه دهید با اشاره به اینکه شکاف طبقاتی در جامعه ایران به دلیل توزیع ناعادلانه ثروت در کشور به وجود آمده است که اگر اجازه ادامه این سرمایه گذاری داده شود بیش از 32 هزار میلیارد خواهد بود.

وی افزود: در حال حاضر ساختار اقتصادی کشور به واردات نفت وابسته است اما متاسفانه در توزیع مجدد این ثروت عدالت را رعایت نکرده ایم.

شقاقی گفت: این تخلف طبقاتی در آمار و ارقامی که در روزهای اول ضربدر حدود ژنتیکی بود، منعکس شده است، اما اکنون این شاخص افزایش یافته و اکنون به 1.2 رسیده است و در این صورت مرز رد می شود. در چنین جامعه دوقطبی که نتیجه آن یک اقلیت ثروتمند و یک اکثریت فقیر خواهد بود، او با مهربانی هشدار در مرز را رد می کند.

این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه عدم توزیع عادلانه ثروت در کشور ناشی از عملکرد سه نظام اقتصادی در کشور نیست، افزود: نتیجه این است که امروز شکاف طبقاتی در جامعه ایران روز به روز در حال افزایش است. در خدمت هر یک از سه نوع ثروتمند و با توجه به ساختار نابسامانی اقتصاد ایران و عملکرد آن، این سه نظام ثروتمند روز به روز بر ثروت خود می افزایند، جامعه نیازمند هر روز در شرایط سختی قرار دارد. .

وی ادامه داد: تورم متوسط ​​در ایران در ده سال گذشته حدود 3 درصد بوده است در حالی که در سه سال اخیر این رقم به 3 درصد رسیده است و در حال حاضر با توجه به اینکه این افراد نرخ تورم دو برابر این میزان است. به دلیل نفوذ و نفوذی که در نظام بانکی دارند، با در نظر گرفتن تفاوت نرخ تورم با نرخ تورم در کشور، از نرخ سود بهره می برند.

شقاقی تصریح کرد: در حالی که مردم عادی چنین پتانسیلی ندارند، به هر طریقی که می توانند ثروت را افزایش می دهند، ثروت با هر سیستم کمکی و همچنین در خدمت به ثروتمندان غنی می شود که ماهیانه حدود 3 هزار است. در کشور توزیع می شود که عمدتاً در جیب ثروتمندان است، زیرا آنها بیشتر خرج می کنند.

این کارشناس اقتصادی تصریح کرد: نظام مالیاتی تحت هیچ عنوانی قادر به انجام وظایف خود نیست، در حال حاضر چیزی به نام پایه مالیاتی در کشور وجود ندارد و هر زمان که قرار باشد این پایه های مالیاتی اعمال شود، ثروتمندان و ثروتمندان ثروتمندان با توجه به نفوذ، از این کار منع می شوند.

وی خاطرنشان کرد: این سه نظام باید با اصلاحات اساسی و ساختاری مواجه شوند تا توزیع مجدد ثروت در کشور عادلانه باشد، در غیر این صورت شکاف طبقاتی بیشتر خواهد شد، با این تفاوت که اگر در آینده عامل ژنتیک از مرز عبور کند، طرفداران دو حزب می گویند که بیش از 5 درصد از جمعیت به آن نیاز دارند و 3 درصد از جامعه ثروتمند بیشتر می خواهند.

شقاقی با بیان اینکه برای تغییر این وضعیت باید ساختارهای اقتصادی کشور با اصلاحات اساسی مواجه شود، تاکید کرد: توزیع تا 5 هزار میلیارد تومان انجام شده است که این منابع در اقلیت 5 هزار نفری بوده و این در حالی است که عموم مردم دغدغه ای ندارند. در مورد هر یک از این منابع، بنابراین وضعیت باید در اسرع وقت اصلاح شود.

[ad_2]

Kellen Odom

مدافع رسانه های اجتماعی گیک غذا. کاوشگر. علاقه مندان به تلویزیون پیشگام بیکن افراطی. کل نینجا اینترنت. تنظیم کننده.

تماس با ما