lancerbanner

آیا به دنبال یک آیفون جدید ارزان قیمت هستید؟ به روز رسانی مهم برای شما

صفحه به دلیل قوانین ایران حذف شد. از استفاده از آن خودداری نمایید.

این مطالب از سوی مدیر سایت تایید نمی‌شوند.

سلب مسئولیت: مدیر این سایت مسئولیتی در قبال محتوای این صفحه ندارد.

[ad_1]

دهلی نو: پارلمان روز چهارشنبه اعلام کرد که دولت درخواست واردات آیفون و آی‌پد بازسازی‌شده اپل را رد کرد زیرا این امر تولید زباله‌های الکترونیکی را در کشور تسریع می‌کند.

گزیده پست‌ها: علامت سوال در مورد خشونت تیس هزاری بین وکلا و پلیس دهلی

وزیر دولت در امور الکترونیک و فناوری اطلاعات راجیو چاندراسخار در پاسخ کتبی به لوک سبها گفت که بر اساس سیاست تجارت خارجی، 2015-2020، واردات قطعات یدکی بازسازی شده یا تهویه‌شده قطعات بازسازی‌شده رایانه‌های شخصی، لپ‌تاپ‌ها محدود و نوسازی شده است. لوازم یدکی مجدد شرطی شده کالاهای سرمایه ای رایگان است.

چاندراسخار در پاسخ به این سوال که آیا دولت اجازه واردات آیفون و آیپدهای کارکرده اپل را که پس از تعمیر توسط شرکت سازنده اصلی به عنوان گواهی اپل به فروش می رسد و پیش مالکیت دارند، رد کرده است، گفت: بله قربان.

«برنامه ای از M/s Apple India Limited در وزارت محیط زیست، جنگل و تغییرات آب و هوا (MoEF & CC) در آوریل 2015 دریافت شد که به دنبال مجوز برای واردات I-Phone و I-pad های دست دوم اپل است که به عنوان Apple فروخته می شوند. گواهی شده و پس از تعمیر توسط سازنده اصلی تجهیزات، دارای مالکیت قبلی است.

وی گفت: این موضوع در کمیته بازنگری فنی در سی و هفتمین جلسه آن که در ژوئن 2015 برگزار شد، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

این کمیته تاکنون واردات اقلام الکترونیکی مصرفی قدیمی مانند موبایل، لپ تاپ، تلویزیون و غیره را به منظور تجارت توصیه نکرده است. این کمیته خاطرنشان کرد که اقلامی که برای واردات پیشنهاد می‌شوند، عمر عملکردی کوتاهی دارند و در مدت کوتاهی مستعد منسوخ شدن هستند. همچنین بخوانید : قیمت بنزین و گازوئیل فردا شاهد افزایش دوباره باشیم. آخرین نرخ سوخت را بررسی کنید

چاندراسخار گفت: “بنابراین تولید زباله های الکترونیکی در کشور سریعتر می شود. بنابراین کمیته واردات چنین اقلامی را برای اهداف تجاری توصیه نمی کند.” همچنین بخوانید: CBDT می گوید: کارت PAN پس از مارس 2023 غیرفعال می شود اگر به کارت Aadhaar مرتبط نشود

تلویزیون زنده

#لال



[ad_2]

Dale Mckee

سازمان دهنده Wannabe. معتاد اینترنت متعصب زامبی. علاقه مندان به شبکه های اجتماعی. دانش پژوه مواد غذایی

تماس با ما