lancerbanner

مدل انار مسقطی پاییز مبارک

[ad_1]

مجله افق افق : مسقطی یک غذای بسیار ساده و خوشمزه است که هم در ایران و هم در ترکیه طرفداران زیادی دارد. مسقطی ها که عموماً به سورگوم و ادویه جات معتاد هستند، از آن هم به عنوان سر و هم در کنار چای استفاده می کنند. اصالت مسقطی در ایران به شهر لارس در استان فارس بازگشته است و به همین ترتیب طعم مسقطی لاری به یکی از لذیذترین و مهم ترین هدایای شهر شیراز تبدیل شده است.

گزیده پست‌ها: Google I / O 2022: غول فناوری ابزار هوش مصنوعی را برای جستجوهای دنیای واقعی معرفی می کند

طرز تهیه انار مسقطی برای شب یلدا خوشمزه

افزودن هر عطری به این مسقطی می تواند آن را متفاوت و جذاب کند. در این مطلب طرز تهیه انار مسقطی را می خوانید.

مطالب مورد نیاز

  • آب انار تازه: 1/2 فنجان سیب زمینی سرخ کرده
  • دونات انار: نصف فنجان عدس فرانسوی
  • شکر: 1/2 فنجان سیب زمینی سرخ کرده
  • نشاسته گندم: 1 قاشق غذاخوری
  • گل سرخ: 1 قاشق غذاخوری غذا
  • کاری: نصف قاشق چایخوری
  • انار برای تزیین: 1 قاشق غذاخوری
  • پسته یا پسته یا هر نوع مغز: به مقدار لازم (اختیاری)

طرز تهیه انار مسقطی برای شب یلدا خوشمزه

طرز تهیه انار مسقطی برای شب یلدا خوشمزه

سبک آماده سازی

گام یک: طرز تهیه انار مسقطی به این صورت است که نشاسته گندم را با مقدار کمی آب سرد ترکیب کنید. بعد از اینکه محلول شفاف شد و یک دست شد، مخلوط آب و نشاسته را از یک اسکراب عبور دهید. یک لیوان گاز اضافه کنید و سپس آب انار و مخلوط نشاسته و آب را به آن اضافه کنید. مواد را خوب با هم ترکیب کنید و حرارت را ثابت نگه دارید تا شکر به تدریج در مواد حل شود.

فاز دوم: در این مرحله از تهیه انار مسقطی باید دما را تنظیم کنید و مواد را تنظیم کنید. پس از مدتی، مواد شروع به آلوده شدن می کنند. در این مرحله نیز مسقط بسیار مهم است و در صورت عدم صحت احتمال تیراندازی مواد وجود دارد.

طرز تهیه انار مسقطی برای شب یلدا خوشمزه

مرحله سوم: وقتی انار انار بعد از حدود نیم ساعت پخت غلیظ شد و مثل سرخس گلاب به آن اضافه می کند. معمولا در مسقطی از گل رز استفاده می شود، اما اگر عطر گل رز را دوست ندارید، می توانید آن را حذف کنید. پس از افزودن گلاب به این شب یلدا با انار، باید دوباره مواد را حرارت دهید تا غلیظ شوند.

مرحله چهارم: برای تهیه انار مسقطی باید تا حد امکان مواد اولیه را بشناسید. بعد از اضافه کردن گلاب و زمانی که سر نرم تر شد، کاری را به آن اضافه کنید و دوباره اضافه کنید. وقتی آماده خوردن یک قاشق از مواد هستید، فرصت را از دست ندهید.

حدود یک ساعت به طول انجامید تا اینکه انار مسقطی در شب به سطح آمد. پس از آن باید ناخودآگاه را ساکت کنید. برای اصلاح می توانید قالب ها را با قالب زدن آماده کنید و همچنین تکه های کوچک مقرنس تهیه کنید. چون تاثیر انار مسقطی در شب کمتر است، بهتر است هر چند وقت یکبار از قیف پلاستیکی استفاده کنید.

طرز تهیه انار مسقطی برای شب یلدا خوشمزه

مرحله پنجم: بهتر است قبل از برش، داخل قالب را چرب کنید. سپس مواد را داخل قالب پلاستیکی قرار دهید و سپس قالب ها را به صورت اجسام کوچک یا بزرگ با دقت قرار دهید. در نهایت پس از برداشتن مواد، سطح قالب را با چاقو تمیز کنید. بعد از پر شدن، قالب ها را باید حدود 2 ساعت در یخچال نگه دارید تا نرم و صاف شوند و سپس به دلخواه برس بزنید. در آخر می توانید مسقطی خود را با دانه های انار یا پسته تزئین کنید. میتونید بعد از آماده شدن قالب بزنید و قبل از گذاشتن داخلش از دانه های انار یا پسته استفاده کنید.

[ad_2]

Charlie Ray

نرد سفر. علاقه مند به موسیقی. بشارت دهنده توییتر. متعصب بیکن کاوشگر Wannabe. دانشجو. گیک وب دوستانه. تمرین کننده آبجو آماتور. ارتباط دهنده.

تماس با ما