برای مثال در انگلستان ، Defra (دپارتمان محیط زیست غذا و امور روستایی) سیاست های زیست محیطی را تعیین می کند و در هند وزارت محیط زیست و جنگلها دیزل ژنراتور کوچک (وزارت دفاع) این نقش را بازی می کند. به هرحال اگر این رسوبات پیشروی کند تا مرحلهای است که رینگهای پیستون داخل شیارهایشان را تصرف کنند.
دیزل ژنراتور ها پس از وقایع جنگ جهانی اول به طور گسترده مورد استفاده قرار گرفت. یک دهه بعد، در سال ۱۹۳۰ اولین نسل از قطارها مجهز به این موتور ارائه شدند. و از آن پس استفاده از موتور دیزل در سطح گسترده رواج یافت به صورتی که در سال ۱۹۳۹ یک چهارم از کشتی ها و شناورهای فعال در آب های جهان به موتور دیزل مجهز شدند. تکنولوژی ساخت و طراحی موتور دیزل باز هم پیشرفت نمود و کشتی های بزرگتری به این نوع موتور مجهز شدند.
قیمت
در شرایط بحرانی، ممکن است بارهای ناگهانی و ناهموار در سیستم برق بروز کنند. دیزل ژنراتورها قادر به تحمل و تأمین بارهای ناگهانی هستند و از این طریق پایداری سیستم برق را حفظ میکنند. در این مرحله، سوخت وارد هوای متراکم و داغ شده و شروع به سوختن میکند تا زمانی که به مرکز فوقانی برسد که در این حالت تأمین سوخت متوقف میگردد. تا آخر مرحله مکش و رسیدن به نقطه قطع، تزریق سوخت ادامه داشته که در این شرایط، شیر ورودی و تخلیه در حالت بسته قرار دارند.
از دست رفتن همزمانی پیش از اتصال میتواند باعث یک اتصال کوتاه جریان بالا یا ساییدگی و پاره گی در ژنراتور یا تابلواش شود.
دیزل ژنراتور 60 کاوا بنز مدل OM314TGE
دیزل ژنراتورها در مکانهایی مورد استفاده قرار میگیرند که به شبکه برق متصل نیستند، یا به عنوان منبع تغذیه اضطراری در صورتی که برق شبکه قطع شود. همچنین برای کاربردهای پیچیدهتر مانند ژنراتور ثانویه جهت تأمین برق بار اضافی شبکه (peak-lopping)، پارالل شدن (grid support) و ارسال برق به شبکه برق رسانی استفاده میشوند. دیزل ژنراتورها یکی از دستگاههای پرکاربرد در صنایع و همچنین ساختمانهای اداری و مسکونی جهت تامین برق در شرایط اضطراری هستند. این دستگاهها که امروزه با تکنولوژیهای بسیار پیشرفتهای نظیر ژنراتور با ولتاژ بالا تولید میشوند، کاربردهای بسیار متنوعی دارند.
بنابراین، توجه به وجود فناوری و مجوز کوپله توسط شرکت ارائه کننده این خدمات، در بکارگیری درست و عمر کارکردی مفید ژنراتور بسیار حائز اهمیت خواهد بود. برای این که یک دیزل ژنراتور بتواند به صورت دائم کار استفاده شود باید از 70 درصد توان دستگاه استفاده شود. به این روش شبکههای ملی بریتانیا با توان ۲ گیگا وات از نیروگاهی که بالاتر است و به همان سرعت دو دقیقه در برخی موارد به صورت موازی عمل میکند، تماس میگیرد.
مجله پارت دیزل
استقرار سریع به دلیل عواملی مانند باتری های شارژ نشده یا سرقت شده اتفاق نمی افتد . نگهداری زمانبندی شده و دلسوزانه برای دستیابی به میزان موفقیت مورد نظر برای راه اندازی سیستم استارت ژنراتور مهم است. اکثر سیستم های ژنراتور مانند موتور خودرو ازباتری برای استارت موتور استفاده می کنند.
- بار برای مدت زمان قطع برق یک منبع ابزار قابل
اعتماد، اضافه بار مجاز نیست. - می توان از آنها برای تهیه طیف وسیعی از برنامه ها مانند مدارس ، بیمارستان ها ، کارخانه ها و خانه ها استفاده کرد.
- محدوده قدرت این دستگاه ها از ۱۰ تا ۲۰۰۰ کیلو بایت آمپر تشخیص داده می شود که توجه خریداران در کشورهای مختلف سطح جهان را به خود جذب نموده است.
- با توجه به ضرورت استفاده از دیزل ژنراتور در صنایع، روش های نگهداری از آن و جلوگیری از خرابی دستگاه، اهمیت زیادی پیدا می کند.
برای اینکه بتوانید از قطعات ژنراتور دیزلی به مدت طولانی استفاده کنید، باید اموراتی جهت افزایش عمر آنها انجام دهید. استفاده از سیستم روان کاری، عملکرد قطعات را بهبود میبخشد و طول عمر بالایی را به آنها میدهد. دیزل ژنراتور و ups به عنوان دو محصول مهم در تأمین برق اضطراری مورد استفاده قرار میگیرند اما تفاوتهای عملکردی و ساختاری بسیار بالایی دارند. تابلو کنترل دیزل ژنراتور به عنوان فرمان دهنده عملکردهای مختلف دستگاه دیزل ژنراتور، نقش مهمی در کارکرد محصول دارد.
این ویژگی، آنها را برای استفاده در بیرون از ساختمانها، مانند سایتهای ساخت و ساز، معادن، نیروگاهها و استخراج نفت و گاز بسیار مناسب میکند. وقتی دیزل ژنراتور کار می کند، در طی فرآیند احتراق گرما تولید می شود. ترموستات نیز در جایی بین رادیاتور و موتور نصب میشود و وظیفهی آن بازکردن مسیر آب در دمای خاصی است تا بدینترتیب دمای موتور ثابت باقی بماند. اگر دمای موتور پایین باشد، ترموستات بسته میشود و مایع خنککننده بهجای حرکت بهسمت رادیاتور، در داخل موتور گردش میکند تا به دمای مطلوب برسد.
از دیزل ژنراتور در محیط های استفاده می کنند که به صورت پیوسته در مناطقی استفاده می شود که انرژی برق نیست. از جمله این مکان ها می توان به خط های انتقال گاز، پروژه های ساخت و ساز و عمرانی، صنایع کشتیرانی، استخراج معادن، استخراج و صنایع نفت و گاز را نام برد.