[ad_1]
امروزه طلاق در هر جامعه ای بر اساس اخبار دیده می شود. اما چه چیزی باعث این موضوع در سطح جامعه شده است و چرا دولت و جامعه شناسان و مجموع قوه مقننه به این موضوع اهمیت می دهند.
به عنوان کل خانواده، ساختار و ساختار اساسی جامعه است و اگر این ساختار ساخته شود، جامعه نیز در میان آنها قرار می گیرد. به همین دلیل معمولاً دولتها برای حمایت از خانوادهها تحقیقات زیادی انجام میدهند و در دادگاهها نیز قوانین عدالت و سختگیری برای این موضوع مطرح شده است.
در این مقاله به موضوع قانون طلاق در ایران می پردازیم و با معرفی بهترین وکیل طلاق به ادامه بحث می پردازیم و در پایان به بررسی راه ها و روش های طلاق می پردازیم.
معنی کلمه طلاق در فرهنگ لغت فارسی به معنای جدایی و در مجموع در قانون طلا تعریف شده است. بر این اساس، طلاق صرفاً برای نکاح دائم است و عقد موقت تا آخر وقت فسخ میشود (ماده 1139 قانون مدنی).
اما لازم به ذکر است که طلاق نوعی تصادف است که فقط توسط مرد انجام می شود و حتی در طلاق توافقی مرد بدون اجازه طلاق نمی گیرد.
همه زوج ها با شروع زندگی مشترک منتظر ازدواج و خوشبختی برای خود هستند اما در میانه زندگی با شروع سختی ها و همچنین فشارها به تدریج از یکدیگر دور می شوند و با شروع اختلافات دو طرف مجبور به جدایی می شوند. .
البته بخشی از توانایی زوجین در مدیریت اختلافات باعث شده تا برای حل مشکلات خود با مشاوران خانواده مشورت کنند. بر این اساس ممکن است حتی با در نظر گرفتن همه موارد فوق نتوانند پیش بینی جدایی و طلاق را داشته باشند.
طلاق در قانون مدنی به طور کلی به دو نوع تقسیم می شود.
- طلاق: در این نوع طلاق با صدور سایر اشکال طلاق، کلیه روابط مالی و غیر مالی زوج و زوجه به پایان رسیده و زن و شوهر هیچ گونه ارتباط قانونی با یکدیگر ندارند. قرارداد در آینده
- در حالت دوم طلاق رجعی در قانون طلاق مدنی است، در این نوع طلاق زوجین می توانند در مدت طلاق به زوجین رجوع کرده و به فضای مشترک برگردند. این نوع طلاق در پایان مدت قابل رجوع است و زن و شوهر می توانند به زندگی مشترک برگردند تا بتوانند به عقد ازدواج ادامه دهند.
اما به نوشته های فوق دقت کنید و اینکه تا کنون چه قانونی در این زمینه مطرح شده است؟
همسرانی که قبلاً ازدواج کرده اند عموماً دارای مدت معینی می باشند که در شرح ذکر شده است، زوج در این ازدواج فوت کرده است تا زمان ازدواج خاص تمدید نشود و به عنوان مجازات قانونی محکوم می شوند.
ماده 1150 قانون مدنی عدد را چنین تعریف می کند:
در مجموع زنی که از همسرش جدا شده تا زمانی که به موجب قانون منصوب شده است نتواند مجدداً ازدواج کند و پس از اتمام این مدت بتواند ازدواج کند.»
طبق قانون در ایران سه نوع طلاق وجود دارد که در ادامه به توضیح آنها می پردازیم:
1- طلاق به درخواست زوجه: طلاق به درخواست زوجه به این معناست که در هر حال اگر زن در شرایط خاص و ادامه زندگی مشترک به دلیل داشتن تصرفات عسر و حرج، مقصد مشترکی داشته باشد، می توان تقاضای طلاق کرد. برای درخواست طلاق، زوج قوانینی دارد که به زن اجازه می دهد در صورت داشتن این شرایط، تقاضای طلاق کند. این قوانین شامل ماده 1123 قانون طبقات مدنی می باشد مرحله بعدی درخواست طلاق خود به خود است.
2- طلاق به تقاضای زوج، از نظر شرعی، طلاق حق مرد است و هر وقت مرد بخواهد می تواند زن خود را طلاق دهد. از نظر فقه شیعه، هر مردی که تقاضای طلاق می کند، مردی است که رجوع به طلاق داشته باشد و مرد می تواند تا آخر عمر به همسر خود رجوع کند، اما در مجموع و طبق شرایط قانونی، مرد می تواند. فقط زنش را به موقع طلاق بده.پرداخت کن و مزد بگیر و زن و مرد حق دیگری ندارند، مخصوصاً. در این صورت قانون حق حیات را تضمین می کند.
3. طلاق توافقی: در هر موردی که زن و شوهر به دلیل اختلاف نظر گزینه دیگری برای خود ندارند، می توانند به طور توافقی درخواست طلاق کنند، به تفاهم رسیده و پرونده خود را به عنوان دادخواست مشترک به دادگاه ارائه دهید.
البته برای اینکه زن و شوهر به طلاق قطعی برسند باید در سطح شهرستان و بنا به درخواست قاضی به آخرین راه حل توطئه مراجعه شود.
[ad_2]