[ad_1]
در رفتن انگشت توکسوپلاسما گوندی تقریباً در همه جا وجود دارد و تصور می شود بیش از 2٪ از جمعیت را مبتلا می کند. در یکی از مطالعات جدید، محققان دریافتند که مردان و زنان آلوده در این زاویه بسیار جذاب و به ظاهر سالم تر از افراد غیر آلوده هستند.
طبق گزارشات فرارو،این زاویه با طیف گسترده ای از اختلالات عصبی از جمله اسکیزوفرنی و دوره های عقب ماندگی ذهنی مرتبط است و دانشمندان هنوز در حال کشف اثرات مرموز عفونتی هستند که ممکن است ناشی از این عفونت باشد. در میان بسیاری از تغییرات عصبی زیستی که T. gondii در میزبان خود ایجاد می کند، محققان بر این باورند که برخی از اثرات احتمالی ممکن است برای حیوانات مسری باشد.
محققان در مقاله اخیر تحت حمایت خاویر براز-لئون، زیست شناس دانشگاه تورکو فنلاند، توضیح دادند: ترجیح جنسی ترجیح داده می شود. تحقیقات بیشتری برای تعیین اینکه آیا اثرات مشابهی در موارد T. gondii انسانی مشاهده شده است یا خیر در حال انجام است.
دانشمندان می افزایند که شواهد در این زمینه چندان روشن نیست، اما برخی از شواهد نشان می دهد که مردانی که از ناخن های دست رنج می برند سطوح بالاتری از تستوسترون نسبت به مردان دارند. مطمئناً، مردانی که سطح تستوسترون بالاتری دارند، در وهله اول، بسته به میزان خطر مرتبط با این هورمون، بیشتر در معرض ابتلا به این هورمون هستند. با این حال، دیدگاه دیگری بیان می کند که این امکان وجود دارد که فرشته فنوتیپ میزبان خود را به طرز ماهرانه ای اصلاح کند و مواد شیمیایی موجود در بدن حیوان را مانند انتقال دهنده های عصبی و هورمون ها برای اهداف بعدی دستکاری کند.
در همان زمان، دانشمندان به این ایده رسیده اند که بخش هایی از جنس مخالف، مانند T. gondii، ممکن است جهش هایی در ظاهر و رفتار میزبان انسان ایجاد کند. برای آزمایش این فرضیه، محققان 3 نفر (1 مرد، 1 زن) آلوده به T. gondii را با 2 نفر (1 مرد، 1 زن) که انگشت نداشتند مقایسه کردند. پس از تعدادی آزمایش، از جمله نظرسنجی، اندازهگیریهای فیزیکی و ارزیابیهای بصری، محققان دریافتند که افراد مبتلا به توکسوپلاسموز در نتیجه مشاهده نوسانات قابلتوجه، کمتر به احتمال ابتلا به توکسوپلاسما مبتلا میشوند.
هر یک از تصاویر فوق از ترکیب 10 تصویر تشکیل شده است. تصاویر فردی که از ناخن های دست رنج می برد و تصاویر افراد غیر مبتلا.
علاوه بر این، زنانی که این انگشت را در مقایسه با زنان غیر آلوده دارند، هم شاخص دمای بدن کمتری دارند و هم برای دیگران جذابیت بیشتری دارند. در یک آزمایش جداگانه، گروهی متشکل از 7 داوطلب مستقل، تصاویر شرکتکنندگان از شرکتکنندگان آلوده را بهطور قابلتوجهی جذابتر و سالمتر از شرکتکنندگان غیرآلوده ارزیابی کردند. با توجه به نتایج، محققان می گویند این احتمال وجود دارد که عفونت T. gondii جهش هایی در متغیرهای غده مانند تستوسترون در چهره میزبان ایجاد کند. علاوه بر این، این زاویه می تواند بر میزان متابولیسم میزبان نیز تأثیر بگذارد و افراد را تحت تأثیر نور آلوده کند که ممکن است بر ادراک آنها از سلامت و جذابیت تأثیر بگذارد. نتایج این تحقیق در نشریه PeerJ چاپ شده است.
منبع: Sciencealert
ترجمه: مصطفی جرفی-فرارو
[ad_2]